Hvem er vi – hos team jmkiil?

Hos jmkiil.dk arbejder vi med import og handel indenfor hus og have artikler.

Vi er specialister indenfor havehegn – legehuse – legetårne – redskabsskure og hytter m.m. Vi uddanner løbende vores personale i kundeservice og produkt kendskab, så vi på bedste vis kan betjene vores kunder i Danmark og udlandet.

Vi har i længere tid gerne ville lave en vidensbank med de mange informationer som vores dygtige medarbejder i team jmkiil besidder. Derfor blev der på bestyrelses mødet aftalt, at afsætte midler til drift og vedligeholdelse af denne blog.

Vores produkter kan ses på www.jmkiil.dk – hvor der også er mulighed for at chatte med team jmkiil, samt naturligvis at ringe og maile til dem.

Team jmkiil er delt op sådan, så de både kan rådgive og vejlede omkring produkterne, men samtidig også tilbyde en færdig entreprise, hvor vi leverer og monterer vores produkter i Danmark og udlandet.

Hos jmkiil A/S har vi valgt at bygge et indendørs showroom, hvor nogle af virksomhedens egne importerede produkter kan ses. Der ville også kunne ses produkter fra anerkendte danske leverandør.

Vi anbefaler altid, at man lige ringer inden man kører hjemmefra, så man også sikrer at vi har de produkter i udstillingen, som man gerne vil se.

I det at vores produkt program spænder over utrolig mange produkter, har vi valgt kun at være lagerførende med en del af disse

På billede ses www.jmkiil.dk hjemmesiden med alle de spændende produkter

På billede ses www.jmkiil.dk hjemmesiden med alle de spændende produkter